Over ons

Op 25 Mei 2021 zijn wij opengegaan onder een andere naam, per 1 januari 2022 hebben wij onze naam veranderd naar BROODJE076. Wij blijven het gehele concept voeren zoals iedereen gewend was, dus alleen de naam is veranderd.

Het begin;

Al langere tijd liepen Ingeborg en Patrick met het idee om een broodjeszaak te beginnen in Breda, Ingeborg werkte al 12 jaar in een broodjeszaak in Tilburg en Patrick werkte in de bedrijfscatering. Maart 2021 kregen zij de kans om een bestaande broodjeszaak over te nemen aan de Weidehek 56-D in Breda, met medewerking van de werkgever van Ingeborg mochten zij zijn concept gaan voeren in Breda. Wat begon met twee postcodes die konden bestellen staan inmiddels alle postcodes open in Breda, Prinsenbeek en Terheijden. Ook in Oosterhout staan er inmiddels al gebieden open waar zij bezorgen. Mede doordat zij een bedrijfsnaam wilde hebben die meer betrokken is bij Breda is er vanaf 1 januari 2022 gekozen voor de naam Broodje076.

 

Wie zijn wij?

In 2016 zijn wij elkaar tegengekomen en er was gelijk een klik, inmiddels wonen wij alweer vanaf 2017 samen in Oosterhout. Al vanaf het begin was er de droom om samen een broodjeszaak te gaan beginnen in Breda, samen bouwen aan een mooie toekomst zowel prive als zakelijk. Toen de kans er kwam in 2021 grepen wij deze dan ook met openarmen aan, wij beiden hebben zeer veel ervaring in de HORECA de één 18 jaar een cafetaria gehad en 12 jaar ervaring in een broodjeszaak in Tilburg, de andere vooral ervaring in de bedrijfscatering en enkele jaren de HORECA uitgebaat op een vakantiepark.

 

Wat hebben wij te bieden,

Ons doel is om dagelijks verse belegde broodjes, maaltijdsalades, smoothies enz te verzorgen voor onze gasten, voornamelijk bezorgen en afhaal. Maar ook in onze lunchroom kunt u genieten van een vers belegd broodje, maaltijdsalade, poke bowl en smoothies. Via onze site kunt u uw bestelling aan ons doorsturen, u kunt dan kiezen voor verschillende betaal mogelijkheden.

Door de stijgende kosten zijn wij genoodzaakt om bezorgkosten te gaan rekenen bij bestellingen onder de 20,00 per 12-09-2022 

Postcode 4824 €1,00
Alle ander postcodes met 48 €2,00
Alle postcodes daarbuiten €2,50

Wij wensen u een smakelijke dag en hopen u snel te mogen voorzien van een heerlijke lunch!

Groetjes,

Ingeborg en Patrick